Deco, Oyuncu Maskotu Koçu Oldu - Son Dakika
Güncel

Deco, Oyuncu Maskotu Koçu Oldu

Deco, Oyuncu Maskotu Koçu Oldu

Deco, futbol dünyasına 2014 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali MasterCard Oyuncu Koçu olarak geri döndü.

07.05.2014 15:45

Futbol Efsanesi Deco, 2014 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali MasterCard Oyuncu Maskotu Koçu Oldu

Portekizli efsane oyuncu Deco, futbol dünyasına 2014 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali MasterCard Oyuncu Koçu olarak geri döndü. Deco, ilk iş olarak UEFA Şampiyonlar Ligi yıldızlarına tıpatıp benzeyen çocuklardan oluşan bir "minyatür rüya takım" kurdu.
Takımda Chelsea, Atletico Madrid, Real Madrid ve Bayern Münih'te top koşturan yıldızların yanı sıra, efsaneleşmiş isimlerin de küçük benzerleri bulunuyor.

MasterCard, anlaşma imzaladığı efsane oyuncu, Deco'yu Lizbon'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı öncesi, "Oyuncu Maskotu" olarak atadı. Şampiyona kupasını iki defa kaldıran ünlü oyuncu, bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde mücadele eden Chelsea, Atletico Madrid, Real Madrid ve Bayern Münih'te top koşturan yıldızların yanı sıra, efsaneleşmiş oyuncuların da benzerlerinin bulunduğu "Oyuncu Maskot Antrenman Kampı" kadrosunun başına geçti.

22 Şanslı Çocuk 24 Mayıs'ta Sahada Olacak
MasterCard, UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Sponsoru olarak, Avrupa'nın dört bir yanından 22 şanslı çocuğa, 24 Mayıs Cumartesi günü Lizbon'da oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Oyuncu Maskotları olma fırsatını sunuyor. Geçmişte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmuş eski ikonik oyunculardan bir bölümünün küçük benzerlerinin de yer aldığı maskotlar 24 Mayıs'ta Paha Biçilmez bir deneyimin tadını çıkartacak.

MasterCard Oyuncu Maskotu Koçu olmasıyla ilgili bilgi veren efsane futbolcu Deco, "UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve dünyanın en büyük oyuncuları ile sahada karşı karşıya gelmek kariyerimin de doruk noktası olmuştu. Küçük süper starların yer aldığı kampın başında olmak Avrupa'nın en büyük isimlerinden bazılarının yanı başında sahaya çıktığım günlerin o muhteşem hatıralarını yeniden canlandırırken maskotların hazırlanmasına yardımcı olmak harika bir deneyim oldu" dedi.

MasterCard Başkanı Javier Perez ise şöyle konuştu: "Avrupa futbolunun en önemli etkinliğinde Futbolcu Maskotu olmak, bir çocuğun UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde futbolcu olmak gibi paha biçilmez bir deneyimi yaşamaya en çok yaklaşabileceği bir fırsat sunuyor. Dünyanın bu en prestijli futbol etkinliğinin sponsorluğunu yaptığımız 20. yılımızda da Maskotlarımızın büyük güne hazırlanmasına yardımcı olmak için, Deco'yu MasterCard Oyuncu Maskotu Koçu olarak atamış olmaktan son derece mutluyuz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deco, Oyuncu Maskotu Koçu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement