Denizle Minibüs Şoförüne Saldırı Araç Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Denizle Minibüs Şoförüne Saldırı Araç Kamerasında

Denizle Minibüs Şoförüne Saldırı Araç Kamerasında

Minibüs şoförüne saldırı araç kamerasındaDENİZLİ'de, yolcu minibüsü şoförü 52 yaşındaki Ali Ergen, aracıyla hareket halindeyken, iddiaya göre, istediği yerde indirmediği yolcu tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

02.08.2017 12:04

Minibüs şoförüne saldırı araç kamerasında

DENİZLİ'de, yolcu minibüsü şoförü 52 yaşındaki Ali Ergen, aracıyla hareket halindeyken, iddiaya göre, istediği yerde indirmediği yolcu tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Başka yolcuların da bulunduğu minibüsün kontrolünü yitiren Ergen'in aracı, önündeki minibüse çarparak durdu. Saldırı anı ise minibüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İlginç olay, Merkezefendi İlçesi İkinci Ticari Yol Caddesi'nde dün (salı) yaşandı. Bayramyeri-Fatih Mahallesi hattında yolcu minibüsü kullanan Ali Ergen'in kullandığı 20 M 0578 plakalı minibüse, Y.Ç. (Yakup Çiçek) adlı yolcu bindi. İkinci Ticari Yol Caddesi'ne gelindiği sırada Y.Ç., araçtan inmek istedi. Ancak şoför Ali Ergen, minibüsü durdurmak için uygun yer ve durak olmadığını söyledi. Bunun üzerine Y.Ç. ile şoför Ergen arasında araç hareket halindeyken tartışma başladı. Araç kamerasına yansıyan o anlarda minibüs şoförü, yumruklu saldırı sonrası kontrolünü yitirdiği aracıyla önündeki başka bir minibüse çarptı. Minibüsün sol önünde hafif hasar meydana geldi. Yüzünde kanama olan Ali Ergen, telefonla olay yerine polis çağırdı. Polis tarafından gözaltına alınan Y.Ç. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yolcunun durak dışında inmek istediğini, indirmediği için saldırıya uğradığını belirten Ali Ergen, Para verdiğini söyleyerek istediği yerde inmek istedi. Ben de durak haricinde duramayacağımı söyledim. Bu sırada benim yüzüme şiddetli yumruk attı. Önümdeki minibüse çarptım. Minibüs olmasa belki de durakta bekleyen yolculara çarpabilirdim dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizle Minibüs Şoförüne Saldırı Araç Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement