Denizlispor'da Dilekçe İddiası - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Dilekçe İddiası

Ptt 1'inci Ligi takımı Denizlispor'da asbaşkanlar Cemal Işık, Fatih Karahan ve Abdülcelil Kılınç'ın ardından Mahmut Tekin'in istifasıyla yönetimden ayrılan üye sayısı 4'e çıkarken krizin Başkan Mustafa Şavluk'un yöneticilerden açık tarihli istifa dilekçesi istemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

16.03.2016 15:43

Ptt 1'inci Ligi takımı Denizlispor'da asbaşkanlar Cemal Işık, Fatih Karahan ve Abdülcelil Kılınç'ın ardından Mahmut Tekin'in istifasıyla yönetimden ayrılan üye sayısı 4'e çıkarken krizin Başkan Mustafa Şavluk'un yöneticilerden açık tarihli istifa dilekçesi istemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

İddiaya göre Başkan Şavluk geçen hafta yapılan toplantıda yöneticilerden, gerektiği zaman işleme koymak üzere istifalarını istedi. Bu talebe ve Şavluk'un kararları tek başına almasına tepki gösteren 4 yönetici istifa etti. 4 yöneticinin istifasından sonra basın mensuplarının telefonlarına da çıkmayan Başkan Şavluk'un bu hafta yönetim toplantısı da yapmadığı bildirildi.

Bu arada yeşil siyahlı ekip pazar günü iç sahada oynanacak kritik Almina Yeni Malatyaspor maçına moralsiz hazırlanıyor. Takım adeta kaderleriyle baş başa bırakılırken, teknik sorumlu Koray Palaz'ın yakın çevresine, "Takımla ilgilenen yok. Hayati bir maça çıkacağız, her gün istifa haberleri duyuyoruz. Bu durum futbolcuları da olumsuz etkiliyor" dediği öğrenildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Dilekçe İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement