Denizlispor'da Hedef Puan - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Hedef Puan

Denizlispor\'da Hedef Puan

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü Albimo Alanyaspor deplasmanında oynayacak olan Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, rakiplerinin sahasında oynadığı 2 maçı da gol yemeden kazandığını hatırlattı, "Kazanamasak bile yenilmemeliyiz" dedi.

17.10.2014 13:11

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü Albimo Alanyaspor deplasmanında oynayacak olan Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, rakiplerinin sahasında oynadığı 2 maçı da gol yemeden kazandığını hatırlattı, "Kazanamasak bile yenilmemeliyiz" dedi.

Özcan Bizati, "Alanyaspor evinde geçit vermiyor. Biz de ligin namağlup 3 takımından biriyiz. Maça iyi motive olan sahadan 3 puanla ayrılır. Deplasmandan alacağımız bir beraberlik dahi işimize yarar" yorumunu yaptı.

Özcan Bizati sakatlıktan kurtulan Bulgar futbolcu Genkov'u Alanya'ya götüreceklerini ancak oyuncunun forma giyemeyeceğini açıkladı. Son haftalarda sahaya sürdüğü kadroda değişiklik yapmayı düşünmediğini de sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Şu an iyi giden, başarılı olan bir kadromuz var. Değişiklik düşünmüyorum" dedi.

Alanya'da Alaie Otel'de kampa giren Denizlispor, antrenmanlarını Albimo Alanyaspor'un tesislerinde sürdürüyor. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Hedef Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement