Dereceye Giren Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Güncel

Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda Üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencileri makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

12.07.2013 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Cemal Karabulut, Fen Lisesi Müdür vekili Serdar Eraslan, Final Dershanesi Müdürü Muharrem Aşkın, dershane öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin elde ettiği başarının Gümüşhane açısından çok önemli olduğunu belirten Vali Mayda, " Öncelikle göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen ailelerinizi ve öğretmenlerinizi de kutluyorum. Üniversite eğitimi bir öğrencinin hayatındaki dönüm noktalarından biridir. Eğitimdeki amaç ise bireylerin yeteneklerini ve ilgi alanlarını belirleyerek bunları geliştirici öğretim yöntemlerini uygulamaktır. Bu gün bilgi çağında bireylerin; bilgiyi üreten, değerlendiren, problemleri belirleyip çözmek için bu bilgiyi kullanan özellikleri kazanmaları önem taşımaktadır. Sizler bilginizle gelecekte ülkemizin gelişmesine katkılar sağlayacaksınız. Size üniversite yaşamanızda üstün başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dereceye Giren Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement