Develi'de Pancar Ekim Töreni - Son Dakika
Güncel

Develi'de Pancar Ekim Töreni

Develi\'de Pancar Ekim Töreni

Kayseri Şeker tarafından 63'üncü kampanya dönemi için başlatılan pancar ekim töreni Sindelhöyük Mahallesinde Nurettin Evli'nin tarlasında dualar eşliğinde yapıldı.

26.04.2017 14:30  Güncelleme: 14:32

Pancar ekimi törenine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Hurşit Dede'nin katıldı.

Develi'den sonra diğer ilçelerde de bu törenlerin devam edeceğini belirten Kooperatif Başkanı Hüseyin Akay "Özellikle bu günlerde ürünlerin soğuk alma tehlikesiyle karşı karşıyayız. İnşallah mevsim normal seyrinde devam eder çiftçilerimiz ürünlerinin hayrını ve bereketini görür" temennisinde bulundu. Böylesi güzel bir organizasyona katıldığı için teşekkürlerini ileten Başkan Cabbar ise "Çiftçilerimizin moral ve motivasyonunu artıran bu tip etkinlikleri çok önemsiyor ve onların olumlu yönde gelişme göstermesi için her daim istişarelerde ve fikir alışverişlerinde bulunuyoruz" diyerek Başkan Akay'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi'de Pancar Ekim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement