Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 11. Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 11. Mezunlarını Verdi

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 11. Mezunlarını Verdi

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 11. mezunlarını vermenin sevinç ve gururunu öğretmen, öğrenci ve öğrenci yakınlarıyla doyasıya yaşadı.

14.05.2018 13:55  Güncelleme: 13:56

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Çiftçi'nin de katıldığı mezuniyet programında Bilgisayar Teknolojileri, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri, Yönetim ve Organizasyon ve Büro Hizmetleri ve Sekreterlik programlarından mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri takdim edildi. Okul Müdürü Doç. Dr. Ali Değirmendereli'nin öğrencileri ve ailelerini tebrik eden ve öğrencilerin hayatlarının bundan sonraki kısmında başarılar diledi. Değirmendereli ayrıca kampüs içerisindeki çevre düzenleme çalışmalarından ve katkılarından dolayı da Başkan Cabbar'a teşekkürlerini iletti. Programda Başkan Cabbar da kısa bir selamlama konuşması yaptı. "Sizlerin bu mutlu güne kavuşmanıza vesile olan başta aileleriniz olmak üzere hocalarınızı ve sizleri tebrik ediyor, hayatlarınızın bundan sonraki bölümünde başarılar ve mutluluklar diliyorum" diyen Başkan Cabbar, mezun olan öğrencilere haktan ve adaletten yana bir hayat sürmeleri tavsiyesinde bulundu. Mezuniyet programının son konuşmasını ise Kaymakam Duru yaptı. Öğrenmenin hayat boyu devam etmesi gereken bir aktivite olduğunu belirten Kaymakam Duru "Aldığınız eğitim ve birikimle Türk Millet ve vatanına hayırlı hizmetler üretmenizi diliyorum" temennisinde bulundu.

Mezuniyet töreninde daha sonra dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildikten sonra, bölümler sırasıyla sahneye çağrılarak öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Heyecanla beklenen kep atma töreninden sonra misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 11. Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement