Develioğlu'nun Kabataş'ta Saldırıya Uğradığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Develioğlu'nun Kabataş'ta Saldırıya Uğradığı İddiası

Develioğlu\'nun Kabataş\'ta Saldırıya Uğradığı İddiası

Gezi Parkı olayları sırasında, Kabataş'ta saldırıya uğradığı iddia edilen Zehra Develioğlu ile gazeteciler İsmet Berkan, Balçiçek İlter ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

17.02.2014 18:20

Gezi Parkı olayları sırasında, Kabataş'ta saldırıya uğradığı iddia edilen Zehra Develioğlu ile gazeteciler İsmet Berkan, Balçiçek İlter ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" ve "iftira" suçlarını işledikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

"Gezi Parkı eylemcileri" adına avukat Faruk Emre Akı, İstanbul Cumhuriyet Başsavclığına sunduğu suç duyurusu dilekçesinde, "Zehra Develioğlu'nun 1 Haziran 2013'te Kabataş İskelesi önünde bebeği yanındayken 80-100 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını söylediği" belirtildi.

Dilekçede, 13 Şubat 2014'te ortaya çıkan kamera kayıtlarına göre, Zehra Develioğlu'nun karakol ve savcılık ifadesinin doğru olmadığı iddia edilerek, gazeteciler İsmet Berkan, Balçiçek İlter, Rasim Ozan Kütahyalı'nın da gazetelerinde Develioğlu'na destek veren açıklamalarıyla suç işlediği savunuldu. Dilekçede, Develioğlu ve gazeteciler hakkkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" ile "iftira" suçlarından dava açılması talep edildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Develioğlu'nun Kabataş'ta Saldırıya Uğradığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement