Devlet Bahçeli'ye Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Devlet Bahçeli'ye Tebrik Ziyareti

Devlet Bahçeli\'ye Tebrik Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Yönetimi, Başkan Fatih Çetinkaya başkanlığında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye tebrik ziyaretinde bulundu.

04.12.2012 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Yönetimi, Başkan Fatih Çetinkaya başkanlığında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye tebrik ziyaretinde bulundu. Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya başkanlığında gerçekleşen ziyarete İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Kadın Kolları başkan ve yöneticilerinden oluşan yaklaşık 500 kişilik bir heyet katıldı.

10. Büyük Kurultayda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Devlet Bahçeli, kendisini ziyarete gelen MHP Ankara İl Teşkilatı heyetini MHP Genel Merkezinde Gün Sazak Konferans Salonunda kabul etti.

Genel Başkan Bahçeli, heyete hitaben bir teşekkür konuşması yaptı ve Türkiye gündemini değerlendirdi. Bahçeli, yerel yönetim seçim çalışmaları ile ilgili de önemli mesajlar verdi.

MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve İl Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra yeni seçilen Genel Merkez Başkanlık Divanı üyelerini ayrı ayır ziyaret ederek tebrik ettiler ve yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Devlet Bahçeli'ye Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement