Digiturk'ten Çocuklara Bayram Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Digiturk'ten Çocuklara Bayram Sürprizi

Digiturk\'ten Çocuklara Bayram Sürprizi

Digiturk çalışanları ve çocukları, 24 Nisan'da düzenlenen etkinlikte çeşitli aktivitelerle bayram coşkusunu birlikte yaşadılar.

26.04.2014 14:44

Digiturk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı özel bir etkinlikle kutladı. 24 Nisan'da Digiturk'te düzenlenen etkinliğe Digiturk çalışanları çocukları ile birlikte katıldılar. Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri hep birlikte kahvaltı yaptıktan sonra palyaço ve Pamuk Prenses eşliğinde balonlar yapıp DJ müziği ile dans ettikten sonra tüm dünyada çocukların ilgiyle izlediği Frozen filmini hep birlikte izlediler.

23 Nisan kutlamaları öğleden sonra ise Digiturk'ün Ayazağa Stüdyoları'nda devam etti. Burada kız çocuklar Turkmax Gurme Stüdyolarına geçerek kendileri için özel olarak hazırlanan aşçı kıyafetleri ile Turkmax Gurme'de yayınlanan Küçük Mutfak Sırları programının sunucusu Şef Ece Zaim ile muffin pişirdiler. Aynı esnada erkek çocuklar ise Lig TV yorumcuları Tümer Metin, İsmet Badem ve Rüştü Reçber ile Murat Murathanoğlu eşliğinde futbol ve basketbol oynadı.

Digiturk İç Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Zafer Erkanar, "Cumhuriyetimizin en değerli simgelerinden biri olan dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'ı çalışanlarımız ve aileleri ile hoş zaman geçirebileceğimiz etkinliklerle kutlamak istedik. Hem çocuklarımıza bu anlamlı günde güzel anılar yaşatmış hem de bu önemli günü ve onu bizlere armağan eden ulu önderimizi hep birlikte anmış olduk. Büyük bir aile gibi gördüğümüz Digiturk'te bu tür özel günleri birlikte geçirmeyi seviyoruz. Bundan sonra da bu tür buluşmalarımız devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Digiturk'ten Çocuklara Bayram Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement