Diyarbakır'da 108 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da 108 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da 108 Kilo Esrar Ele Geçirildi
28.03.2012 11:33

Diyarbakır'da jandarmanın uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonunda 108 kilo esrar ele geçirildi.

Diyarbakır'da jandarmanın uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonunda 108 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 22 ve 23 Mart günleri uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Lice İlçesi'nden bir otomobille uyuşturucu sevki yapılacağını belirleyen jandarma, aracı takibe alarak merkez Sur İlçesi Erimli Mahallesi'nde durdurdu. Yapılan aramada otomobilin bagaj kısmında 95 kilo kubar esrar bulundu. Araçtaki 2 kişi gözaltına alındı.

KONTROLÜ GÖRÜNCE KAÇTI

Bu sırada jandarmanın kontrol yaptığını gören bir başka otomobilin sürücüsü geriye dönüp hızla uzaklaştı. Jandarmanın takibe aldığı otomobil terk edilmiş olarak bulundu. Araçta yapılan aramada ise 13 kilo esrar bulundu. Otomobili terk edip kaçanlar aranırken, ilk araçta gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları adliyede tutuklandı. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 108 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika


Advertisement