Diyarbakır'da sokakta uyuşturucu satan ve torbacı olarak tabir edilen kişilere düzenlenen operasyonda terk edilmiş bazı evlerde esrar ve hap ele geçirildi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Bürosu ekipleri tarafından, şehir genelinde sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında sokak satıcılarının kullandığı tespit edilen bir binada arama yapıldı. Aramada 63 adet mühür tabir edilen 137 gram plaka esrar, 60 adet Extacy hap,16 adet fişek halinde daralı 247 gram kubar esrar, 7 adet fişek halinde daralı 17 gram toz esrar ele geçirildi.
Operasyon kapsamında bir kişi yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Düzenlenen operasyonda kimliği tespit edilen bir kişinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Operasyonu yapan polisler terk edilmiş evlerde duvarların içindeki delikleri bile titizlikle aradı. Ele geçirilen uyuşturucunun duvarların içine dahi saklandığı tespit edildi.
Son Dakika › Güncel › Diyarbakır'da 'Torbacı' Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.