Dizimax Entertainment HD'de Harikalar Diyarına Yolculuk Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Dizimax Entertainment HD'de Harikalar Diyarına Yolculuk Başlıyor

Dizimax Entertainment HD\'de Harikalar Diyarına Yolculuk Başlıyor

Alice Harikalar Diyarıda'nın yepyeni bir versiyonu 17 Kasım'da Dizimax Entertainment HD'de başlıyor.

18.11.2013 09:56

Alice Harikalar Diyarıda'nın yepyeni bir versiyonu 17 Kasım'da Dizimax Entertainment HD'de başlıyor. Hem fantastik hem de gerçek dünyada geçen 'Once Upon A Time In Wonderland' diziseverleri ekran başına kilitleyecek

'Once Upon A Time'ın yaratcıları Adam Horowitz ve Edward Kitsis yepyeni bir projeye daha imza attı. 23 Yaşındaki Avustralyalı oyuncu Sophie Lowe'un Alice'i canlandırdığı 'Once Upon A Time In Wonderland' klasik Alice Harikalar Diyarında masalının modern bir uyarlaması olarak diziseverlerin karşısına çıkıyor. Oldukça genç bir kadroya sahip olan bu fantastik dizide Red Queen'i Emma Rigby, Jafar'ı Naveen Andrews, , Cyrus'u Peter Gadiot, Knave of Hearts'ı Michael Socha canlandırırken, başarılı oyuncu John Lithgow White Rabbit'i, ünlü şarkıcı Iggy Pop ise Caterpillar'ı seslendiriyor.

Dizide, Alice'in neden ve nasıl Wonderland'e gittiğini, babasının kim olduğunu, nasıl olup da akıl hastanesine girdiği anlatılıyor. Hem gerçek hem de fantastik dünyada geçen 'Once Upon A Time In Wonderland' 17 Kasım Pazar günü 19.00'da Dizimax Entertainment HD'de başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dizimax Entertainment HD'de Harikalar Diyarına Yolculuk Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement