Doğu Çevre Yolu Yeni Görünümüne Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Doğu Çevre Yolu Yeni Görünümüne Kavuştu

Doğu Çevre Yolu Yeni Görünümüne Kavuştu

Kahramanmaraş Belediyesi, çimlendirme ve otomatik sulama tesisatı döşeme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

04.01.2012 17:45

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada: "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen, refüjlerdeki; bitkilendirme, çimlendirme, otomatik sulama tesisatı alt yapı ve döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çalışma dahilinde Doğu Çevre Yolu'nda (Mado Kavşağı-Üniversite Kavşağı arası) 4700 m uzunluk ve 3-16 m genişliğindeki refüjün bulunduğu 27.000 m2 alanda çimlendirme, bitkilendirme, otomatik sulama tesisatı alt yapı ve döşeme çalışmaları tamamlanmıştır. Program dahilinde şehir içindeki diğer refüjlerde de otomatik sulama tesisat döşeme çalışmalarına devam edilecektir. Otomatik sulama tesisatı damlama ve yağmurlama sulama şeklinde düzenlenerek doğal su kaynaklarımızın tasarruflu bir şekilde sarf edilmesini sağlanmıştır. Ayrıca bu konudaki fizibilite çalışmaları da müdürlüğümüzün uzman personelleri tarafından devam etmektedir" denildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Park ve Bahçeler Müdür Mahmut Bakır çevreciliği; belediye hizmetlerinin öncelikli konularından biri olarak algıladıklarından dolayı bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğu Çevre Yolu Yeni Görünümüne Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement