Doğum Gününde İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Doğum Gününde İntihar Etmek İstedi

Doğum Gününde İntihar Etmek İstedi

Elindeki ekmek bıçağı ile Kağıthane Sadabad Viyadüğü üstüne gelip demir korkuluklara çıkan bir kişiyi gören vatandaşlar polise haber verdi.

12.11.2012 16:30

Kağıthane Sadabad Viyadüğü üzerindeki demir korkuluklara çıkan Şahin Gökçeli intihar etmek istedi

Bugün doğum günü olduğunu söyleyen Gökçeli ev kredisi taksitlerini ödeyemediğini söyleyerek yardım istedi

Gazeteciler tarafından ikna edilen Gökçeli gözaltına alındı

Zeki GÜNAL-İSTANBUL-DHA

Elindeki ekmek bıçağı ile Kağıthane Sadabad Viyadüğü üstüne gelip demir korkuluklara çıkan bir kişiyi gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri sağlık ve İtfaiye ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra da olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri geldi.

Kredi ile aldığı evin taksitlerini ödeyemediğini söyleyen Şahin Gökçeli kendisini ikna etmeye çalışan polis ve itfaiye ekiplerine elindeki bıçağı sallayarak yanına yaklaştırmadı. Olay yerinde bulunan gazeteciler de Şahin'den elindeki bıçağı atmasını ve röpörtaj yaparak sorunlarını dile getirmesini istedi. Bir süre daha direnen Gökçeli daha sonra gazetecilerin röportaj teklifini kabul ederek elindeki bıçağı attı. Banka kredisi ile ev aldığını ve taksitlerini ödeyemediğini söyleyen Gökçeli "bugün doğum günüm" diyerek yetkililerden yardım istedi Gökçeli polis merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğum Gününde İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement