Doktor Koç Ayın Personeli Seçildi - Son Dakika
Güncel

Doktor Koç Ayın Personeli Seçildi

Doktor Koç Ayın Personeli Seçildi

Viranşehir Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. İbrahim Koç ayın başarılı personeli seçildi.

12.02.2015 13:56

Viranşehir Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. İbrahim Koç ayın başarılı memuru seçildi.

Dr. Koç Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer tarafından ödüllendirildi.

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre, Kaymakam Huzeyfe Citer tarafından davet edilen Baştabip İlhan Erkan ve Dr. İbrahim Koç Viranşehir Kaymakamlığına gelerek Citer ile görüştü. Dr. İbrahim Koç'a özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Citer şu açıklamalarda bulundu: "Viranşehir'de kamu kurumlarında çalışan başarılı arkadaşları ödüllendirme kararı verdik. Her ay tespit edeceğimiz gayretli ve özverili mesai arkadaşlarımıza hem teşekkür etme fırsatı bulacağız hem de bu hizmetlerini ödüllendirebileceğiz. Başarılı mesai arkadaşlarımızın, çalışmalarında takdir toplamak ya da ödüllendirilmek amacı gütmediklerine eminim. Zaten bizler onların bu fedakârlıklarını ve hizmetlerine iltifat ediyoruz. Onları bu tutumu gerek mesai arkadaşlarını motive ettiği gibi halkımızın da muhabbet ve takdiri kazanıyor. Ben tekrar bu gayret ve özverinizden ötürü size teşekkür ediyorum" dedi.

'BAŞARININ TAKTİR EDİLMESİ GÜZEL'

Viranşehir Devlet Hastanesi Baştabibi İlhan Erkan böyle bir uygulamayı takdir ettiğini belirterek "Öncelikle güzel düşünülmüş uygulama için size teşekkür ediyorum. Dr İbrahim Koç arkadaşımız hastanemizde sevilen bir doktorumuzdur. Hastane yönetimi olarak bizler çalışkan ve gayretli arkadaşlarımızın her zaman arkasındayız" dedi.

Dr. İbrahim Koç ise Citer'e teşekkür ederek şunları kaydetti:"Hastane olarak elde ettiğimiz bir başarı varsa bu diğer meslektaşlarımla elde edilmiştir. Hem mesleğimi hem de halkımı çok seviyorum. Biraz daha faydalı olmak için çalışıyorum. Bunu yaparken de ödül ve takdir beklemiyorum. Ama verilen emeklerin değerli bulunması takdir edilmesi güzel bir şeydir. Bu davranışınızdan dolayı da şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum." Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin sonunda Citer, Dr. İbrahim Koç'a başarı belgesi takdim etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Doktor Koç Ayın Personeli Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement