Doktorlardan Başkan'a Kutlama - Son Dakika
Güncel

Doktorlardan Başkan'a Kutlama

Doktorlardan Başkan\'a Kutlama

Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş yapan doktorlar, halk sağlığına verdiği önem nedeniyle kendisini kutladı.

17.11.2011 15:17

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve doktorlar, Yuvacık'taki baraj havzasında birlikte yürüdü. Yürüyüşe katılan doktorlar, Başkan Karaosmanoğlu önderliğinde yürütülen sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin özellikle diyabet hastalığı üzerindeki olumlu etkisini dile getirdi ve kendisini kutladı.

KOÜ'DEN AKADEMİSYENLER KATILDI

Başkan Karaosmanoğlu'na Yuvacık Barajı'ndaki, yürüyüş programında Kocaeli Üniversitesi'nden akademisyenler ve doktorlar eşlik etti. Yürüyüşe KOÜ Rektörü Komsuoğlu'nun yanı sıra KOÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Erdem, KOÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Kishalı, KOÜ Genel Sekreteri Kemal Mutlu, KOÜ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'ndan diyabet ve obezite uzmanı Prof. Dr. Şükrü Hatun ile KOÜ'de düzenlenen diyabet kongresine katılan akademisyenler katıldı. Yürüyüşte ayrıca AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetim kurulu üyesi bayanlar, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Kocaeli Sanayi Odası(KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, KBB Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı, TEMA İl Temsilcisi Nermin Tol de hazır bulundu.

YÜRÜYÜŞÜN SAĞLIĞA KATKISI BÜYÜK

Yuvacık Barajı havzasında yapılan ve yaklaşık 8 kilometre süren yürüyüş, ısınma hareketleriyle başladı. Yürüyüş boyunca Yuvacık Barajı havzasının doğal atmosferine hayran kalan akademisyenler ve doktorlar, Kocaeli'nde sağlıklı yaşam yürüyüşlerine önderlik eden Başkan Karaosmanoğlu'nu tebrik etti. Yürüyüşün diyabet hastaları üzerindeki olumlu etkisini dile getiren Prof. Dr. Şükrü Hatun da, Başkan Karaosmanoğlu'nun başlattığı ve haftanın üç günü gerçekleşen yürüyüşlerin sağlık açısından önemine değindi.

SAĞLIKLI İNSANLAR, SAĞLIKLI KENTLERDE YAŞAR

Kocaeli kentinin sağlığı kadar, Kocaeli halkının sağlığına da büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Sağlıklı insanlar, sağlıklı şehirlerde yaşar. Bu amaçla, hem kentin, hem de kent halkının sağlığına büyük önem veriyoruz. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımızla doğaya katkı sunarken, yürüyüş programlarımızla da haftanın üç günü kentimizin eşsiz güzellikleri arasındaki yürüyüş parkurlarımızda halkla bir araya geliyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doktorlardan Başkan'a Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement