Dünya Bisiklet Şampiyonası - Son Dakika
Güncel

Dünya Bisiklet Şampiyonası

Dünya Bisiklet Şampiyonası

Karaman Belediye Spor Dünya Şampiyonasına iki sporcu gönderdi.

21.09.2012 14:20

Hollanda'da yapılacak olan 2012 yılı Dünya Bisiklet Şampiyonası'na katılacak olan Karaman Belediye Spor'un milli bisiklet sporcuları, Slovenya'da yapılan kamp programını tamamlayarak Hollanda'ya geçti.

Dünya şampiyonasına 3 sporcu ile katılacak olan ülkemizi, Karaman Belediye Spor Kulübü'nden Emre Şahin ve Ferhat Sezer ile Kocaeli Brisa Spor'dan Ferit Can Şamlı temsil edecek.

Belediye Spor Bisiklet Antrenörü ve Bisiklet İl Temsilcisi Barış Ünlü şampiyona ve sporcularımız ile ilgili şunları söyledi.

"Ülkemiz uzun yıllardır Dünya şampiyonasına katılma imkânını bulamıyordu. Milli sporcularımızın başarıları sonucunda topladığımız ülke puanları sayesinde, ülkemiz 2012 yılında Dünya şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Türkiye, bisiklet sporunda başarılı adımlar atmaya devam ediyor. Karaman Belediye Spor olarak bu başarılarda katkımızın olması bize farklı bir mutluluk kazandırıyor. Dünya şampiyonasına Türkiye 3 sporcu ile katılacak. Bu sporcuların ikisinin Karaman Belediye Spor'un sporcuları olması ise ilimiz için ayrı bir gurur oluşturmaktadır. Milli sporcularımız Emre Şahin ve Ferhat Sezer ilimizdeki bisiklet sporunun geldiği noktayı gösteren iki önemli isim olarak karşımıza çıkmaktadır.

Karaman Belediye Spor Kulübü ve Karaman bisiklet sporcuları olarak hedefimiz; 2016 Olimpiyatlarına bisiklet dalında 2 sporcu ile katılmaktır. Bunu başarabilecek bilgi ve beceriye sahip durumdayız. Milli Takım Antrenörü Luka Zele nezaretinde, Slovenya'da başarılı bir kamp dönemi geçiren bisikletçilerimize Dünya şampiyonasında başarılar diliyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Bisiklet Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement