Cilt sağlığından bağışıklık sistemine kadar birçok faydası olan propolis ve arı sütü, 'arı ürünleri ile tedavi yöntemi' olarak dünyada hızla yayılarak hastalıklara karşı en doğal savunma yöntemi oluyor.
Sağlıklı bir yaşam sürmenin yolu doğadan geçiyor. Doğanın bize sunduğu mucizevi besin olan arı sütü ve propolis en güçlü koruyucu olarak yetişkinden çocuğa kadar şifa sunuyor. Arı sütü ve propolis çocukların diş, kemik ve zekâ gelişiminde en büyük yardımcı. Bağışıklık sistemini güçlendirmekte etkili olan arı sütü ve propolis, metabolizma dengesi kurarak vücudumuzu hastalıklara karşı koruyor.
Arı Sütü Ve Propolis İle Doğadan Gelen Sağlık
Arı ürünlerinin bir çok hastalığın tedavisinde kullanıldığını belirten Anavarza Bal Genel Müdürü Can Sezen "Dünyada arı ürünleri ile tedavi yöntemleri hızlı bir gelişme gösteriyor. Ülkemizde ise arı ürünlerinin sağlığa faydalı olduğu biliniyor. Doğanın bizlere armağanı olan bu ürünler çeşitli hastalıklar için en doğal tedavi yöntemi. Arının kokusunun adı verildiği propolis, bakterilere karşı anti bakteriyel etkiye sahip bir madde. Solunum yoluyla alındığında romatizmaya ve astıma iyi gelerek, gut hastalığının tedavisinde kullanılıyor. Arı sütü ise, doku yenilenmesini sağlamakta ve kötü huylu tümör hücrelerinin gelişimini engellemektedir. Bu ürünler ayrı ayrı tüketilebildiği gibi bal ile karıştırılarak da tüketilebiliyor. Özellikle içerisinde çeşitli vitamin ve minarel bulunduran krem bal, arı sütü ve propolisle birleşince doğal antibiyotik haline geliyor. Hastalık sonrası halsizliğe iyi gelen arı sütü ve propolis, onarıcı ve gençleştirici etkileriyle vücudun sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor. Yüzde 100 doğal doğal besin kaynağı olan krem bal, arı sütü ve propolis karışımı cildin yaşlanmasını önlemekten zihinsel ve bedensel yorgunluğun giderilmesine kadar fayda sağlıyor."diyor.
Son Dakika › Güncel › Dünyada Yeni Trend Arı Ürünleri İle Tedavi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?