Dünyanın En Güçlüsü O - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Güçlüsü O

Dünyanın En Güçlüsü O

İş, ticaret ve finans dünyasının saygın dergilerinden Forbes, 'Dünyanın En Güçlü Ünlüleri'ni belirledi.

17.05.2012 09:55  Güncelleme: 11:22

İş, ticaret ve finans dünyasının saygın dergilerinden Forbes, 'Dünyanın En Güçlü Ünlüleri'ni açıkladı. Derginin geleneksel olarak yayınladığı 100 kişilik listede medya, sinema, müzik, spor ve şov dünyasından isimler yer aldı.

'En Güçlü Ünlüler' sıralamasında zirveye Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez oturdu. Geçen yılın birincisi Lady Gaga'yı tahtından eden Lopez'i, ünlü talk show sunucusu Oprah Winfrey, söylediği pop şarkılarla genç kızların sevgilisi haline gelen Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, Rihanna ve Britney Spears izledi.

Şarkılarının yanı sıra çılgın giysileri, dansları, ve sahnede yere kapaklanmakla sonuçlanan sakarlıkları ile gündemden düşmeyen, geçen yılın birincisi Lady Gaga, bu yıl ki listede beşinci sırada yer aldı. Forbes dergisi, Jennifer Lopez'in 42 yaşındaki Jennifer Lopez'in, geçen 12 ayda elde ettiği 52 milyon dolarlık gelirle birinci sırayı kaptığını açıkladı.

Ünlülerin yıllık kazançlarının yanı sıra, kendilerine ilişkin gazete, televizyon ve dergilerde çıkan haberler, sosyal iletişim siteleri Facebook ve Twitter'da kendilerini izleyen hayranlarının sayısı da değerlendirilmeye katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyanın En Güçlüsü O - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement