Duran Otomobile Vurup Kaçtı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Duran Otomobile Vurup Kaçtı: 3 Yaralı

Duran Otomobile Vurup Kaçtı: 3 Yaralı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yol kenarında duran otomobile çarpan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarken, 3 kişi yaralandı.

04.07.2014 23:22

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yol kenarında duran otomobile çarpan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarken, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.45 sıralarında Feridun Çullu'nun yol kenarına park ettiği 48 L 3784 plakalı otomobile, sürücüsü belirlenemeyen 46 HV 220 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, park halindeki araçta bulunan Zeynep, Seda ve Özlem Çıngı çeşitli yerlerinde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza sonrası 46 HV 220 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Feridun Çullu, yolun kenarına aracı park ederek dondurma almaya gittiğini ve aniden bir ses duyduğunu söyledi. Geri döndüğünde otomobiline arkadan bir aracın çarptığını gördüğünü anlatan Çullu, neye uğradığını şaşırdığını ifade ederek, iki araçtan herhangi birinin tüpünün patlaması halinde büyük bir facianın yaşanacağını söyledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiği kontrol altına aldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Duran Otomobile Vurup Kaçtı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement