Eastpak - A.P.C Kapsül Koleksiyonu Kasım Ayında Raflarda - Son Dakika
Güncel

Eastpak - A.P.C Kapsül Koleksiyonu Kasım Ayında Raflarda

Eastpak - A.P.C Kapsül Koleksiyonu Kasım Ayında Raflarda

Eastpak, dünyaca ünlü markalarla yaptığı işbirliklerine bir yenisini ekleyerek Fransız marka A.P.C. ile ortaya çıkardığı kapsül koleksiyonu Kasım ayı sonunda piyasaya sürmeye hazırlanıyor

10.10.2013 14:53

Eastpak'in Fransa'nın önde gelen giyim markası A.P.C ile oluşturduğu yeni çanta koleksiyonunda klasik sırt çantaları, kamuflaj desenli büyük sırt çantası ve bir adet de golf çantası bulunuyor.

Koleksiyon içerisinde yer alan klasik sırt çantaları siyah ve gri olmak üzere iki renk seçeneğine sahip. Eastpak koleksiyonlarının ayrılmaz parçası haline gelen klasik sırt çantaları, deri detaylarla süslenerek A.P.C kapsül koleksiyonunda da yerini alıyor.

Sonbahar – Kış sezonunun trendi haline gelecek kamuflaj deseni, Eastpak A.P.C kapsül koleksiyonunda büyük boy sırt çantasını süsleyerek trendy bir görünüm ortaya çıkarıyor.

Dünyanın hem şık hem uygun fiyata sahip ilk golf çantasını da maceraseverlerin beğenisine sunan Eastpak A.P.C. kapsül koleksiyonu Kasım sonu itibariyle Beymen mağazalarında yerini almaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eastpak - A.P.C Kapsül Koleksiyonu Kasım Ayında Raflarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement