Edirne'de Tır Devrildi, 26 Ton Buğday Yola Saçıldı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Tır Devrildi, 26 Ton Buğday Yola Saçıldı

Edirne\'de Tır Devrildi, 26 Ton Buğday Yola Saçıldı

Edirne'de TIR devrildi, 26 ton buğday yola saçıldıEDİRNE'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR kontrolden çıkarak devrildi.

24.06.2016 18:54

Edirne'de TIR devrildi, 26 ton buğday yola saçıldı

EDİRNE'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR kontrolden çıkarak devrildi. Kaza nedeniyle TIR'daki 26 tonluk buğday ise yola ve kenarındaki tarlaya saçıldı. Kazada yaralanan Demirci, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, D-80 karayolu otoban bağlantı yolu mevkiinde meydana geldi. Edirne'den aldığı 26 ton buğdayı Ankara'ya götürmek için yola çıkan Bayram Demirci'nin kullandığı 06 PTH 62 dorse, 06 PPE 88 çekici plakalı TIR, otoban bağlantı yolu şehirler arası terminal mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada 26 tonluk buğday ise yola ve tarlaya saçıldı.

Tesadüfen yoldan geçen bit doktorun ilk müdahalesiyle araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü Bayram Demirci, ihbar üzerine gelen ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yol, saçılan buğday yükü nedeniyle trafiğe bir süreliğine kapatıldı. İtfaiye ekipleri de TIR aracından akan mazot nedeniyle güvenlik tedbiri aldı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Tır Devrildi, 26 Ton Buğday Yola Saçıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement