Egecan'a Karpuzlu Doğum Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Egecan'a Karpuzlu Doğum Günü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Egecan\'a Karpuzlu Doğum Günü

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, otizmli Egecan'ın doğum gününü karpuzla kutladı.

ARDAHAN Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya, pastaya alerjisi olan özel gereksinimli Egecan Andaç'a (11) karpuzlu doğum günü kutlaması yaptı.

Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya, özel gereksinimli Egecan Andaç'a doğum günü kutlaması düzenledi. Pastaya alerjisi olduğu öğrenilen Andaç için doğum günü kutlaması çok sevdiği karpuzla yapıldı. Severek yediği karpuzun üzerindeki mumu üfleyen Andaç, büyük bir mutluluk yaşadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çetinkaya, otizmin bir eksiklik değil farklılık olduğuna dikkat çekerek, "Özel gereksinimli çocuklarımızın hayatın her alanında desteklenmesi büyük önem taşıyor. Onların mutluluğu hepimizin ortak sorumluluğudur. Bugün Egecan'ın sevincine ortak olmak bizler için çok kıymetli. Ailelerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Kaynak: DHA