EGİAD Heyeti Anıtkabir'de - Son Dakika
Güncel

EGİAD Heyeti Anıtkabir'de

EGİAD Heyeti Anıtkabir\'de

Ege Genç İşadamları Derneği, Atatürk'ün 80. ölüm yıldönümü sebebiyle Anıtkabir'i ziyaret ederek, Ata'nın huzuruna çıktı.

09.11.2018 10:29  Güncelleme: 10:28

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir'e geldi. Atatürk'ün mozolesine çelenk koyan İlter ve beraberindeki heyet, saygı duruşunun ardından Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. EGİAD Başkanı Aydın Buğra İlter tarafından okunan özel defterde şu ifadelere yer verildi:

"Büyük Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, yarınların güvencesi olarak gördüğün ve Cumhuriyeti emanet ettiğin Türk Gençliğinin bağlılığını sunmak üzere Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak manevi huzurundayız. 'Ey Yükselen Yeni Nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.' sözlerinde ifadesini bulan güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Türk gençliği olarak kurduğun Cumhuriyet'e borcumuzun gereği olan görev ve sorumluluklarımızı sonsuza kadar yerine getireceğiz. Aklın ve bilimin rehberliğinde yürüyen, senin fikirlerini ve ilkelerini özümsemiş genç nesiller laik ve demokratik Cumhuriyet'in bekçileri olarak Atatürk sevgisiyle büyüyorlar. Kadını ve erkeği ile EGİAD üyeleri olarak çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda ülkemizin kalkınması, ulusumuzun refahı ve mutluluğu, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü ve devrimlerinin sonsuza dek yaşatılması için çalışıyoruz. Gençliğe Hitabende işaret ettiğin tehlikelerin ve kötü niyetlerin bilincinde olarak Cumhuriyet'in ve bağımsızlığın değerini bilerek onları korumak için yılmadan her koşul altında gösterdiğin yolda ilerliyoruz. Ege Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz."

Katılımcılar:

Aydın Buğra İlter -Yönetim Kurulu Başkanı, Övünç Emre-Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Anıl Yüksel-Yönetim Kurulu Sekreteri, Mahir Kaplan-Yönetim Kurulu Saymanı, Tolga Şekercioğlu-Yönetim Kurulu Sayman Yardımcısı, Gökmen Ulusoy-Yönetim Kurulu Üyesi, Yaşar Baran Kayhan-Yönetim Kurulu Üyesi, Barış Kaşka-Yönetim Kurulu Üyesi, Elif Koç-Yönetim Kurulu Üyesi, Feyzi Kaya-Yönetim Kurulu Üyesi, Muhlis Kaan Özhelvacı-Yönetim Kurulu Üyesi, Mesut Özdamar-Yönetim Kurulu Üyesi, Süleyman Tutum-Paydaş İlişkiler Komisyonu Başkanı, Ali Emrah Karamustafaoğlu-Paydaş İlişkiler Komisyonu Üyesi, Doğuş Bayır-Paydaş İlişkiler Komisyonu Üyesi, Yağız Serter-EGİAD Üye İlişkileri ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı, Yücel Koç-EGİAD Üyesi, Övünç Demir-EGİAD Üyesi, Heval Savaş Kaya-EGİAD Üyesi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EGİAD Heyeti Anıtkabir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement