Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral'ın Darp Edildiği İddiası - Son Dakika
Güncel

Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral'ın Darp Edildiği İddiası

Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral\'ın Darp Edildiği İddiası

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, kendisini darp ettiği Baybuan Mahallesi muhtarı Hüseyin Öz'den şikayetçi oldu.

13.08.2012 14:48

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, kendisini darp ettiği Baybuan Mahallesi muhtarı Hüseyin Öz'den şikayetçi oldu.

İddiaya göre, işadamı Mustafa Hobanoğlu ile Eğirdir Otogarı yakınında bir taksi durağını ziyaret eden Başkan Özmeral, taksicilerle sohbet ettiği sırada Baybuan Mahallesi muhtarı Hüseyin Öz ile karşılaştı. Muhtar Öz, telefonlarına cevap vermediğini öne sürdüğü Başkan Özmeral'ın boynunu sıktı. Çevredekilerin müdahalesinin ardından Öz, olay yerinden uzaklaştırıldı.

Özmeral, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ndeki kontrolün ardından Emniyet Müdürlüğü'ne giderek muhtar Öz, oğlu ve iki kişi hakkında şikayetçi oldu.

Belediye Başkanı Özmeral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taksici esnafıyla sohbet ettiği sırada yanlarına gelen muhtar Hüseyin Öz, oğlu Emrah Öz ve iki kişinin kendisine hakaret etmeye başladıklarını ileri sürerek, "Muhtar Hüseyin Öz, 'Telefonuma niye cevap vermiyorsun" diyerek boğazımı sıkmaya başladı. Muhtar Öz'ün oğlu da polisi aramaya çalışan şoförümün elindeki telefonu yere attı" dedi.

Olaydan birkaç saat önce Belediye Meclis Üyesi Mazlume Findos'un kendisini aradığını ifade eden Özmeral, "Mazlume hanım yanında Muhtar Hüseyin Öz'ün olduğunu söyleyerek, İlçe Tapu Müdürlüğü tarafından kadastro işlemleri için istenilen bilirkişi heyetinde bir kişinin değiştirilmesini istediklerini belirtti. Ben de bilirkişi heyetinin mecliste oy birliği ile kabul edildiğini ve isim değiştirme yetkimin olmadığını söyledim. Muhtar Öz ile hiçbir konuşmam olmadı" diye konuştu.

Çalışmalarının hiçbir zaman engellenemeyeceğini kaydeden Özmeral,

"İşlerimizde hiç kimseye ne bir hissiyatımız ne de garazımız olmaz" dedi.

Baybuan Mahallesi muhtarı Hüseyin Öz ise Başkan Özmeral'e mahalledeki kadastro işlemleri için oluşturulan bilirkişi heyetinin sorun yaratacağını söylediğini, ancak başkanın konuya duyarlılık göstermemesi üzerine sinirlendiğini ifade ederek, daha sonra Başkan Özmeral ile kısa süreli tartışma yaşadıklarını kaydetti.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral'ın Darp Edildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement