Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa'da ki 3. Büyük organize sanayi bölgesi olan 'İnegöl Organize Sanayi Bölgesi' ile Bursa Valiliği Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında İnegöl Akhisar Mahallesinde yapılacak olan okulun imza protokolü törenine katıldı.
Törende konuşan Vali Karaloğlu: "Bugün İnegöl'de güzel açılışlarımız oldu. Arsası yerel yönetimden, inşaatı iş adamımızdan, işletmesi devletten bundan daha güzel bir işbirliği olabilir mi arkadaşlar. İşte Türkiye'yi büyütende, son 12 yıldır zirveye götürende bu işbirlikleri. Eğitime yüzde yüz destek programı kapsamında şuana kadar, Bursa'da hayırsever vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın Milli Eğitim bağışladıkları okulların değeri 350 milyonu aştı. Bu ciddi bir rakam. Şuanda Bursa'da da İnegöl'de de eğitimin fiziki alt yapısı çok iyi" dedi.
Konuşmaların ardından, protokol imzalanmadan Vali Karaloğlu:"Şimdi bakıyorum protokole, 'Mobilya'nın Merkezi' İnegöl'de okulun donanımı Milli Eğitim karşılayacak yazıyor. Bu olmaz şimdi hemen değiştiriyoruz. 'İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nin prestijine yakışır bir şekilde donanımını da siz yapın olmuşken" dedi ve değiştirilen protokolün imzalanmasıyla, İnegöl'de yeni bir okul projesi daha start aldı.
Son Dakika › Güncel › Eğitim De İş Birliği Artarak Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?