Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İftarında Darp Edilen Kadından Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İftarında Darp Edilen Kadından Suç Duyurusu

Ekmeleddin İhsanoğlu\'nun İftarında Darp Edilen Kadından Suç Duyurusu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun katıldığı iftar sırasında darp edildiğini iddia eden bir kadın ve eşi suç duyurusunda bulundu.

11.07.2014 17:50

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun katıldığı iftar sırasında darp edildiğini iddia eden bir kadın ve eşi suç duyurusunda bulundu.

MHP'nin Fatih İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftara katılan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun korumaları ile MHP'liler arasında kavga çıkmıştı. Olaylar sırasında İhsanoğlu'nun korumalarından biri havaya ateş açmış, İhsanoğlu iftar saatini beklemeden alandan ayrılmıştı.

Bu olaylar yaşanırken Hz. Kaab Camii'nin avlusunda darp edildiğini öne süren Fatoş Mutlu ve eşi Fatih Mutlu suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Fatoş Mutlu ve Eşi Fatih Mutlu, kendilerinin darp edenlerin bulunarak cezalandırılmasını talep etti.

Savcılığa suç duyurusunda bulunan Fatih Mutlu daha sonra eşi ve çocukları ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Her zaman iftar yaptıkları camiye gittiklerini belirten Fatih Mutlu, "Eşim kalabalığı görünce hayırdır ne var diye sordu.. Alandan birinin Ekmeleddin İhsanoğlu geliyor demesi üzerine eşim keşke Başbakanımız olsaydı da görürdük diyor. Bu kelime üzerine eşimi provokatör diye dövmeye başlıyorlar. Ben ayırmaya çalışırken bunlar provokatör diye bağırdılar. Boynumdan tutup beni ileri götürdüler. Ben provokatör değilim dedim anlatamadım kendimi" dedi.

"Bir kadının demesi ile provokatör oluyorsak kendimizi eve kilitleyerek dışarı çıkmamamız lazım" diyen Mutlu, "İnsan üç çocukla gider provokatörlük yapar mı? Akşam evde eşimin ağlamasını görünce alıp hastaneye götürdüm darp raporu aldık. Bizi darp edenlerin bulunmasını istedik. Savcılıktan onlar hakkında suç duyurusunda bulunduk" şeklinde konuştuk. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İftarında Darp Edilen Kadından Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement