El Ele Verip Köylerini Temizlediler - Son Dakika
Güncel

El Ele Verip Köylerini Temizlediler

El Ele Verip Köylerini Temizlediler

Tokat’ın Niksar ilçesinde bağlı Gökçeoluk köyü sakinleri kendi köylerinde temizlik kampanyası yaparak örnek davranış sergilediler.

03.08.2015 11:55

Tokat'ın Niksar ilçesinde bağlı Gökçeoluk köyü sakinleri kendi köylerinde temizlik kampanyası yaparak örnek davranış sergilediler.

Gökçeoluk köyünde çevre dostları tarafından "Gökçeoluk benim Evim, Temiz Doğa, Temiz Gökçeoluk kampanyası" yapıldı.

20-30 Temmuz 2015 tarihleri arasında ilk defa yapılan etkinliğe köy halkı büyük ilgi gösterdi. Çevre dostu Ercan Çolak ve Mehmet Bekar öncülüğünde yapılan etkinlikte ellerinde eldivenler ve çöp torbaları ile köy sokaklarında "Gökçeoluk bizim evimiz, temizliği severiz" pankartları taşıyarak slogan atıp temizlik yapan çocuklar, gençler ve büyüklerden oluşan katılımcılar temiz bir çevre için bir adım atmanın ve köyde farkındalık yaratmanın mutluluğunu yaşadılar. Kampanyanın öncülerinden Gökçeoluk köyü sakinlerinden Ercan Çolak, köylerinin temiz olması için böyle bir etkinlik yaptıklarını belirterek; "Torunlarımıza ve bizden sonra gelecek nesillere de köylerimizin ve doğamızın yeşil ve temiz kalması için özel idarelere bağlı olan köylerimizde çevre temizliği ve geri dönüşüm atıklarının değerlendirilmesi ile ilgili en kısa zamanda yasal düzenlemelerin yapılmasının" gerekli olduğunu söyledi.

Gökçeoluk köyünde bu çalışmaların düzenli bir şekilde devam edeceğini belirtin köylüler, "Evimize nasıl sahip çıkıyorsak, köyümüze de evimiz gibi bakacağız" dediler.

Köyde yapılan temizlik kampanyasına köy halkının yanı sıra küçük çocuklar da katılarak temizliğin önemine vurgu yaptılar. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel El Ele Verip Köylerini Temizlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement