Eli Silahlı Soyguncular Böyle Kaçtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eli Silahlı Soyguncular Böyle Kaçtı

Eli Silahlı Soyguncular Böyle Kaçtı
06.05.2016 16:16

* Silahlı ve maskeli 3 kişi fatura ödeme merkezinin günlük hasılatı olan bin lirayı alarak kaçtı.

* Silahlı ve maskeli 3 kişi fatura ödeme merkezinin günlük hasılatı olan bin lirayı alarak kaçtı. Soyguncuların kaçış anı bir güvenlik kamerasına yansıdı

Ersan SAN, İstanbulDHA

Beyoğlu'nda bulunan Fatura ödeme merkezi maskeli ve silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Soyguncular 1000 TL alarak kaçtı.

MASKELİ VE SİLAHLI

Soygun, Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Fatih Sultan Caddesi üzerindeki fatura ödeme merkezinde 13.45 sıralarında meydana geldi.

Merkeze giren maskeli ve silahlı üç kişi görevliyi tehdit ederek veznedeki bin lirayı aldı. Soyguncular olay yerinden hızla uzaklaşarak izlerini kaybettirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan soyguncuların merkezde ve çevrede bıraktıkları olası izleri aradı. Polisin soyguncuları yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

BÖYLE KAÇTILAR

Öte yandan soyguncular olay yerinden kaçış anı bir güvenlik kamerasının da kaydına yansıdı. Görüntülerde eli silahlı soyguncuların koşarak olay yerinden uzaklaşmaları görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eli Silahlı Soyguncular Böyle Kaçtı - Son Dakika


Advertisement