Elizabeth Jagger, Wrangler® İçin Objektif Karşısına Geçti - Son Dakika
Güncel

Elizabeth Jagger, Wrangler® İçin Objektif Karşısına Geçti

Elizabeth Jagger, Wrangler® İçin Objektif Karşısına Geçti

Mick Jagger'ın kızı, ünlü model Elizabeth Jagger, Wrangler® için objektif karşısına geçti

22.07.2013 12:17

Wrangler®'ın spa etkisi yaratan nemlendirici özlü Denim Spa serisini, Wrangler® tutkunu Mick Jagger'ın, aktris ve model kızı Elizabeth Jagger tanıttı. Modernliği tarihle özdeşleştiren markanın yeni koleksiyonu Denim Spa için objektif karşısına geçen Elizabeth Jagger, kendi tarzıyla örtüşen koleksiyondaki, dar kesim düşük belli Molly, normal bel Courtney ve Corynn adlı modelleriyle şehrin ritmini yakalıyor.

Doğal kozmetik bileşenleri içeren Wrangler Denim Spajeanler'inin en dikkat çekici özelliği, bacakları sarmaladığı anda, cildi yumuşatıp aynı zamanda pürüzsüz tutan nemlendirici bir etkiye sahip olması. Koleksiyon ayrıca, tenin doğal ipeksi halini desteklemesinin yanı sıra, bacaklarda oluşan kurumaya karşı da koruyor. Üzerinize giydiğiniz andan itibaren sürtünme ile çatlayan mikrokasüllerden cilde nüfuz eden doğal kozmetikler arasında; selülit ile savaşan bileşenlerde bulunuyor. Denim Spa Koleksiyonununda Indigo mavisinin ön plana çıktığı, Molly modeli, dar kesimi sayesinde vücut hatlarını ortaya çıkararak kadınsı bir görünüm sağlıyor.

Bacakları nemlendiren koleksiyonda 3 farklı yıkama bulunmakta:, Aleo Vera, Zeytin Özlü ve selülit ile savaşan bileşenler içeren Pürüzsüz Bacaklar. Wrangler® denim giyerek büyüyen tanınmış model Lizzy, yüzü olduğu bu özel koleksiyon hakkındaki hislerini"Denim Spa modellerini giyerken kendimi hafif ve harika hissediyorum. Denim'e ilk dokunduğum andan itibaren içgüdüsel olarak bu tasarımların özel olduğunu gerçekten hissediyorsunuz. Bildiğimiz denimlerden daha yumuşak ve daha pürüzsüzler. Bir gün boyunca Denim Spa'yı giydikten sonra, bacaklarım gerçekten daha yumuşak ve pürüzsüz oluyor" diyerek ifade ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elizabeth Jagger, Wrangler® İçin Objektif Karşısına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement