Elmaçukuru'nda Hayat Felç - Son Dakika
Güncel

Elmaçukuru'nda Hayat Felç

Elmaçukuru\'nda Hayat Felç

Cemal Yılmaz Demir, selin vurduğu Elma Çukuru Köyü'nde incelemelerde bulundu.

11.08.2012 11:14

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, ekiplerin ilk olarak ulaşım sorununu çözmek seferber edildiğini söyledi.

Samsun'da son yaşanan sel felaketinin ardından heyelan nedeniyle yolları çöken Elma Çukuru Köyü'nde incelemelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Ekiplerimiz vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı" dedi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki İl Özel İdaresi yetkilileriyle birlikte 180 haneli Elma Çukuru Köyü'nde incelemelerde bulundu. Bölgedeki vatandaşlara da 'Geçmiş olsun' dileklerini sunan Demir, çöken yol ve köprüleri inceledi. Sel felaketinin ardından bölgeye 5 adet iş makinesi yönlendirildiğini ifade eden Demir, "Ne yazıkki üzücü bir sel felaketi daha yaşadık. Bundan büyük yara alan köylerimizden Elmaçukuru'nda hayat felç olmuş durumda. Köye giden yol ve köprülerde büyük hasarlar meydana gelmiş. Sel ve heyelan tehlikesi nedeniyle 6 ev de boşaltılmış durumda" diye konuştu.

GEREKEN ADIMLAR ATILACAK

Felaketin ardından hayatın normale dönmesi ve yaraların sarılması için devletin ilgili birimlerinin çalıştığını anımsatan Milletvekili Demir, "Selin ardından vakit kaybetmeden bölgeye sevk edilen ekipler çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak ulaşım sorunun çözülmesi için çalışılıyor. Samsun'da yaşanan sel felaketleriyle ilgili Başbakan Erdoğan'a rapor da sunmuştum. Alınması gereken önlemleri ve sorunları orada dile getirmiştim. Hükümetin imkanlarını kullanarak gerekenin yapılmasını sağlayacağız. Allah bu tür felaketleri tekrar yaşatmasın. Bu felaketlerden ders çıkararak, atılması gereken adımların atılmasını sağlayacağız" dedi.

Yaşanan heyelan nedeniyle bölgeye giden elektrik direkleri devrildiği görüldü. Demir, vatandaşların sorunlarını da dinleyerek, bölgeden ayrıldı.

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Aydın, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Yunus Turgut Yazıcı, AK Parti İlkadım İlçe yöneticileri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elmaçukuru'nda Hayat Felç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement