Emirates'ten Ramazan'da İftar Servisi - Son Dakika
Güncel

Emirates'ten Ramazan'da İftar Servisi

Emirates\'ten Ramazan\'da İftar Servisi

Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla, Emirates oruç tutan yolcularının sağlığını ve konfornu düşünerek bir çok uygulama hayata geçirdi.

16.07.2013 12:06

Özel menüler ve Ramazan imsakiyesi hesaplayıcı, seferi yolcuların hizmetinde…

Bu çerçevede imsak ve iftar vakitlerini hesaplayan bir uygulama sunan Emirates, havacılık sektöründe bir ilke imza attı. Dubai Astronomi Grup işbirliği ile geliştirilen söz konusu uygulama uçuş esnasında uçağın bulunduğu enlem, boylam ve yüksekliği dikkate alarak imsak, iftar ve namaz vakitlerini kesin olarak hesaplanmasını sağlıyor. Örneğin; günbatımı sırasında uçuşta olan yolculara kaptan pilot tarafından iftar saati hakkında bilgi verilecek. Bu yeni araç, Emirates'in her yıl çıkardığı ve her uçuşta yolcularına sunduğu iftar ve sahur saatleri kitapçığını destekleyecek şekilde geliştirdi. Yeni uygulama, Emirates'in tüm uçuşlarında bulunuyor.

Emirates İkram Ekibi Ramazan'a özel menü iftar paketleri de hazırladı. Ramazan ayının kültür ve değerlerine uygun olarak hazırlanan paketler, iftar saatine göre uçuş öncesi Emirates Terminal 3'ten veya uçuş sırasında servis ediliyor. Emirates Şefleri tarafından hazırlanan iftar paketleri, ekonomi, Business ve First class seyahat eden tüm yolculara sunuluyor.

Emirates Başkan Yardımcısı Robin Padgett, 'Müşterilerimizin kültürel çeşitliliğine büyük saygımız var; oruç tutmayan yolcularımız da Emirates'in dünyaca bilinen birinci sınıf yemeklerinin tadını çıkarmaya devam edecek.' diyor.

Ayrıca, Emirates'in ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan 'ice'ta Ramazan Ayına özel film ve diziler de yolcuların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emirates'ten Ramazan'da İftar Servisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement