Emniyette Parasını Düşürdü, Kamera ile Tespit Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emniyette Parasını Düşürdü, Kamera ile Tespit Edildi

Emniyette Parasını Düşürdü, Kamera ile Tespit Edildi
02.06.2016 14:11

Foça Emniyet Müdürlüğüne ehliyet yenilemek için gelen Tankurt Taner, işlemler esnasında 2 bin 500 Euro para düşürdü.

Foça Emniyet Müdürlüğüne ehliyet yenilemek için gelen Tankurt Taner, işlemler esnasında 2 bin 500 Euro para düşürdü. İşlem bitiminde emniyetten ayrılan Taner, bir müddet sonra şirkete ait parayı düşürdüğünü anladı. Aramalarına rağmen parayı bulamayan şahısa haber, emniyet müdürlüğünden geldi.

Parayı bulan polis ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek şahsın kim olduğunu belirledi. Şahıs, emniyet müdürlüğüne çağrılarak parası teslim edildi.

Tankurt Taner, "Çalıştığım şirkete ait parayı düşürdüm, nerede olduğunu bilmediğim için aramalarım sonuç vermedi. Sağ olsun emniyet ekipleri kamera kayıtlarından olayı çözmüş, çağırıp parayı teslim ettiler, çok mutluyum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyette Parasını Düşürdü, Kamera ile Tespit Edildi - Son Dakika


Advertisement