"En Beğenilen Şirketi" - Son Dakika
Güncel

"En Beğenilen Şirketi"

"En Beğenilen Şirketi"

Doğtaş, Capital dergisinin her yıl yaptığı araştırmada Mobilya sektörünün "En Beğenilen Şirketi" ödülünü aldı

27.03.2012 17:58

Türkiye'nin en beğenilen mobilya markası Doğtaş oldu

40'ıncı yılını kutlayan Doğtaş, Capital dergisinin her yıl yaptığı araştırmada sektörünün "En Beğenilen Şirketi" ödülünü Ritz Carlton Otel'de düzenlenen törende aldı.

Ödülü Qatar Airways Türkiye Finans Müdürü Şeniz Karacan, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen ile birlikte Doğtaş İkinci Kuşak Aile Meclisi Üyeleri Doğan Ali Doğan, Ogün Doğan ve Güçer Doğan'a takdim etti.

Aynı kategoride 2010 yılında üçüncü sırada yer alan Doğtaş, 2011 yılında iki sıra atlayarak mobilya sektörünün lideri oldu. Capital dergisi tarafından bu yıl 12'cisi düzenlenen "En Beğenilen Şirket" araştırmasında Doğtaş, sektördeki gücünü ve başarısını bu ödülle de pekiştirmiş oldu.

Türk mobilya sektörünün öncü firmalarından Doğtaş, her geçen yıl büyüyen, güçlenen, dinamik ve yenilikçi yapısıyla dikkat çekiyor.

İş dünyasının takip ettiği saygın iş ve ekonomi dergisi Capital'in anketini yaklaşık 1600 yönetici yanıtladı. Ataştırma çerçevesinde, şirket itibarına etki eden ürün ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, güvenilirlik, yönetim kalitesi ve şeffaflık, yenilikçilik ve finansal sağlamlık, çalışan memnuniyeti gibi kriterler ele alınarak Türkiye'nin ve sektörünün en beğenilen şirketleri seçildi. Törende 37 ayrı sektörün en iyileri ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'En Beğenilen Şirketi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement