En fedakar anneler unutulmadı - Son Dakika
Güncel

En fedakar anneler unutulmadı

En fedakar anneler unutulmadı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinde hayatlarını çocuklarına adayan engelli anneler ve yatağa bağımlı yaşayan çocukları için mücadele eden anneler unutulmadı.

09.05.2021 14:00  Güncelleme: 14:31

En fedakar anneler unutulmadı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinde hayatlarını çocuklarına adayan engelli anneler ve yatağa bağımlı yaşayan çocukları için mücadele eden anneler unutulmadı.

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi en fedakar anneleri unutmadı. Süleymanpaşa Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Nurettin Çevik, ev ev dolaşarak engelli anneler ve engelli çocuğu bulunan annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Anneler Günü dolayısıyla, hayatlarını çocuklarına adayan engelli anneler ve yatağa bağımlı yaşayan çocukları için mücadele eden annelere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Aldıkları çiçek ve hediyelerle mutlu olan fedakar anneler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e teşekkür etti.

"Pandemi bizim için fark etmiyor"

Fiziksel engelli çocuğu olan Sevgi Karataş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yatağa bağımlı olarak yaşayan oğluna yıllardır gözü gibi baktığını ifade etti. Karataş, "Öncellikle Cüneyt Yüksel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yine hatırlanmak çok güzel ve hoş bir şey. Nasıl anlatsam bilemiyorum duygularımı. Bu pandemi döneminde hatırlanmak güzel. Ama pandemi bizim için çok fark etmiyor. Biz engelli çocuk anneleri, zaten sürekli evdeyiz" dedi.

En fedakar anneler unutulmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel En fedakar anneler unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement