Encümen Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Encümen Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Encümen Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında 2015 yılının ilk toplantısını yaptı.

07.01.2015 11:27

Mülkiyeti Büyükşehir'e ait 3 taşınmaz için kiralama ihaleleri yapıldı. 3 taşınmaz için yapılan ihaleye katılımcı olmazken, 3 taşınmaz ise açık teklif ve pazarlık usulleriyle yapılan ihalelerle kiralandı. Encümen tarafından ihalelerin yanı sıra 2 adet kamulaştırma kararı alındı.

KİRALAMA İHALELERİ YAPILDI

Körfez Hereke'de bulunan Kalıcı İş Merkezi'ndeki 6 ve 29 No'lu iş yerleri ile Doğu Kışla Gençlik Parkı'ndaki 19 No'lu büro için yapılan kiralama ihalelerine katılımcı olmadı. Doğu Kışla Gençlik Parkı 24-25 No'lu unlu mamül satış yeri Kubilay Kara'ya yıllık 8 bin 140 TL'ye, Gölcük merkezde yer alan kalıcı iş merkezindeki 161 No'lu iş yeri Serdar Bayram'a yıllık 965 TL'ye, İzmit Yenidoğan Mahallesi'ndeki Gültepe Kazım Küçük Aile Sağlığı Merkezi pazarlık usulüyle yapılan ihaleyle Dr. Müge Yüce Meydan'a aylık 545 TL'ye kiralandı. Gültepe Kazım Küçük Aile Sağlığı Merkezi burada görev yapmakta olan doktorlar tarafından kiralandı.

KAMULAŞTIRMA KARARI ALINDI

Encümen tarafından, Kentsel Park Projesi kapsamında kalan 836 ada 23 No'lu parsel ile İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'ndeki Nihat Erim Parkı Projesi kapsamında yer alan 3254 ada 2 No'lu parsel için kamulaştırma kararı alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Encümen Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement