Engelli Dalgıçlar Belediye Başkanıyla Havuza Daldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engelli Dalgıçlar Belediye Başkanıyla Havuza Daldı

Engelli Dalgıçlar Belediye Başkanıyla Havuza Daldı
23.10.2013 18:54  Güncelleme: 11:29

Birlikte Daha Güzel Maviye İlk Adım Projesi kapsamında Kastamonu Üniversitesi Rektörü ve Bağcılar Belediye Başkanı, engellilerle birlikte havuza daldı

Kastamonu Üniversitesi Su Sporları, Su ve Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bağcılar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü 'Birlikte Daha Güzel Maviye İlk Adım Projesi' hayata geçirildi. Bu kapsamda Kastamonu Üniversitesi Rektörü ve Bağcılar Belediye Başkanı, engellilerle birlikte havuza daldı.

Proje kapsamında engelli öğrencilerle birlikte Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın'ın da havuza girdi. Kastamonu Halime Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenen programda konuşan Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, "Engellilere dönük projenin birkaç yönü var. Bugünkü yönü, engelli dalgıçlarımızla alakalıdır. Dalgıçlarımız, başkanımız ve rektörümüzle beraber havuza dalacaklar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Dalgıçlar Belediye Başkanıyla Havuza Daldı - Son Dakika


Advertisement