Engelli Gençlere Erkek ve Bayan Kuaförlerden Bayram Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Engelli Gençlere Erkek ve Bayan Kuaförlerden Bayram Hediyesi

Engelli Gençlere Erkek ve Bayan Kuaförlerden Bayram Hediyesi

Afyonkarahisar’da bir erkek ve bayan kuaförü, eşine az rastlanan örnek bir uygulamaya imza atarak, kentteki engelli derneği üyelerinin saç ve sakal bakımlarını ücretsiz aptı.

15.07.2015 17:31

Afyonkarahisar'da bir erkek ve bayan kuaförü, eşine az rastlanan örnek bir uygulamaya imza atarak, kentteki engelli derneği üyelerinin saç ve sakal bakımlarını ücretsiz aptı.

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin 8 bayan ve erkek engelli üyesi hayırsever berber ve kuaför tarafından bayram öncesi tıraş edilerek, saç bakımları yapıldı. 4 engelli gencin bayram tıraşlarını ücretsiz olarak yapan Erkek kuaförü İbrahim Ardıç, imza attıkları örnek uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada kentte bunu bir gelenek haline getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Engellilere karşı sadece berber ve kuaförlerin değil toplumun tüm kemsinin duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Ardıç, "Bir arkadaşımızı bunu gündeme getirdi. Dernekten gelip bize yardımcı olabilir misiniz diye sorular tıraş konusunda. Biz de 'oluruz bayram sevincini bizimle yaşasınlar' dedik ve bu işi yaptık. İsterlerse bakımlarını da yapıyoruz ne isterlerse yapıyoruz. 5 kişi demişlerdi, 3 kişi geldi. Yani elimizden geleni yapıyoruz. Böyle bir şeye vesile olmak çok güzel bir şey. Yani sadece bunlarla değil, bütün halkımız duyarlı olsa daha iyi olur. Bizde elimizden geldiği kadar böyle güzel şeylere bizde katılmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar, imkanlarımız olduğu kadar her zaman yardımcı oluruz. Biz bunu gelenekselleştirdik yani her bayram ya da özel günlerde yapmak istiyoruz. Şimdiye kadar iki bayram yaptık, ama bundan sonra devamını getirmek isteriz" diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Nilgün Akgün ise Geçen sene erkek engellilerin böyle bir imkandan yararlandıklarını bu sene buna bayanları da dahil ettiklerini ifade etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Gençlere Erkek ve Bayan Kuaförlerden Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement