Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı İçli Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı İçli Açıklaması

Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı İçli Açıklaması

"Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak ÖMSS'nin ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık"

18.12.2013 17:59

Engelli Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli, "Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak Özürlü ve Memur Seçme Sınavı'nın (ÖMSS) ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık" ifadesini kullandı.

İçli, yazılı açıklamasında, bugün yaptıkları basın toplantısını hatırlatarak, 2014 yılı engelli memur seçme sınavından önce yeni bir atama yapılması taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e ilettiklerini belirtti.

İçli, "Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda, 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak ÖMSS'nin ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık. Bakan, bürokratlarına bu yönde ÖSYM ile görüşülmesi hususunda talimat verdi" ifadesine yer verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı İçli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MAZLUM: BENCE ÇOK İYİ OLUR ŞİMDİ ÇOOK MUTLUYUM .HELAL OLSUN BAKAN ÇELİK E OYUMUN RENGİ DEGİŞMEDİ 3 0 Yanıtla
    vasily: Engelliler Federasyonu Başkanı Turhan İçli, 30 Aralık tarihinde @IcliTurhan adlı twitter hesabında;''Bugün aldığım kesin bilgiye göre ömss 3. atama olmayacak. Sürekli ve sert bir eylem bunu tersine çevirebilir.rt edin örgütlenin.''içerikli tweet atmıştır. çalışma bakanı sayın Faruk Çelik ile görüşmelerinden sonra ''ocak ayında 3.atama sözü aldık(!)'' diye sözler sarf eden kendisi değil miydi acaba ? engellilerin umutlarıyla bir kez daha mı oynadınız ?? 0 0

Advertisement