Erciyes Üniversitesi'nde Yüzde 60 Kreş Zammı Geri Çekildi - Son Dakika
Güncel

Erciyes Üniversitesi'nde Yüzde 60 Kreş Zammı Geri Çekildi

Erciyes Üniversitesi\'nde Yüzde 60 Kreş Zammı Geri Çekildi

Sağlık Emekçileri Sendikası'nın (SES) Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) 'Kreş ücretlerine yapılan yüzde 60 zam geri çekilsin' eylemi sonuç verdi.

04.03.2016 16:28

Sağlık Emekçileri Sendikası'nın (SES) Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) 'Kreş ücretlerine yapılan yüzde 60 zam geri çekilsin' eylemi sonuç verdi. Sendika Şube Başkanı Orhan Karakaya, yapılan zammın üniversite yönetimi tarafından geri çekildiğini açıkladı.

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri, Erciyes Üniversitesi'nde yapılan kreş zammına bir süre önce üniversite yemekhanesi önünde yaptıkları basın açıklaması ile tepki göstermişti. Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Şube Başkanı Orhan Karakaya, Erciyes Üniversitesi idaresinin 350 TL olan kreş ücretlerini yüzde 60 zam yaparak 550 TL'ye çıkardığını belirterek, bu duruma tepki göstermiş ve sendika üyeleri ile birlikte, " Zamlar geri çekilsin" çağrısı yapmıştı. SES üyelerinin, bu yöndeki çağrısına yanıt veren Erciyes Üniversitesi yönetiminin, kreş ücretine yapılan zammı geri çektiği bildirildi. Üniversite idaresi 2016 yılı için kreş hizmeti alacak personeli ile 350 TL üzerinden sözleşme imzalamıştı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyes Üniversitesi'nde Yüzde 60 Kreş Zammı Geri Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement