Erdem Yener'den Beklenen Single: Rüyalar Kızı - Son Dakika
Güncel

Erdem Yener'den Beklenen Single: Rüyalar Kızı

Erdem Yener\'den Beklenen Single: Rüyalar Kızı

"Kirli" albümü ile büyük hayran kitlesi oluşan Erdem Yener, uzun süreli sessizliğini yeni single'ı "Rüyalar Kızı" ile bozuyor.

22.01.2013 15:50

Oyuncu ve müzisyen kimliği ile adından söz ettiren Erdem Yener, uzun bir aradan sonra beklenen single'ı "Rüyalar Kızı" ile geri dönüyor. Genç sanatçının yeni single'ı, 2013 ilkbaharında çıkacak yeni albümün de habercisi niteliğinde...

Son zamanların en iddalı video klibi

Bir Autonomy Film Production yapımı olan ve Berent Baytekin'in yönettiği "Rüyalar Kızı" klibinde, usta oyuncu Mustafa Alabora oynuyor. Çekimleri 3 gün süren, kısa film tadındaki klip, etkileyici senaryo ve görüntüleri ile büyük ses getirecek.

Erdem Yener, "Mustafa Alabora, bu klip senaryosuyla beraber aklıma gelen ilk ve tek isimdi. Kabul etmeseydi başka bir senaryo yazmak gerekecekti. İleride, fizyolojik olarak ona benzeyeceğimi düşündüm. Belki de enerjisindendir. Berent Baytekin ise kamera arkasına geçip hayalleri gerçeğe dönüştüren adam oldu. Şarkının bu kadar güzel bir görsel karşılığının olmasını onun müthiş vizyonu ve 3 gün boyunca deliler gibi çalışan onlarca kişilik ekibine borçluyum." diyerek süreci anlatıyor.

Sadece en doğru değil, tek isim!

Erdem Yener,"Mustafa Baba" diye hitap ettiği Mustafa Alabora ile geçirdikleri çekim sürecini "Muhteşem oynadı. Tabir-i caiz ise döktürdü. Onunla tanışmak, vakit geçirmek bile çok güzelken, bir de benim için bu kadar özel bir şeyi paylaşmış olmak paha biçilmez. Tekrar teşekkür ederim kendisine." sözleri ile ifade ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdem Yener'den Beklenen Single: Rüyalar Kızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement