Erdemli Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

Erdemli Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Erdemli Devlet Hastanesi Sivil Savunma Amirliğince yangın tatbikatı düzenlendi.

30.05.2016 12:51

Erdemli Devlet Hastanesi Sivil Savunma Amirliğince yangın tatbikatı düzenlendi.

Erdemli Devlet Hastanesi Sivil Savunma Amiri Ahmet Özbay, yaptığı konuşmada, hastane bahçesindeki tatbikat öncesinde personele yangın ve yangına ilk müdahale konularında eğitim verildiğini belirtti.

Yangın söndürme sistemi ve tüplerinin iyi kullanılması gerektiğini kaydeden Özbay, "Bu tür eğitimlerle hastanemizde yaşanabilecek olası bir afet karşısında personellerimiz bilinçli ve daha eğitimli bir şekilde hareket ederek ilk müdahalenin zamanında ve iyi şekilde yapılmasını sağlayacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından, yangın söndürme, tüplerin kullanımı ve yangına ilk müdahale konularında uygulamalı tatbikat yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdemli Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement