'Erdoğan Fotoğrafının İndirilmesini İstedi' Diyen AK Partili Başkana Gruda'dan Yanıt - Son Dakika
Güncel

'Erdoğan Fotoğrafının İndirilmesini İstedi' Diyen AK Partili Başkana Gruda'dan Yanıt

\'Erdoğan Fotoğrafının İndirilmesini İstedi\' Diyen AK Partili Başkana Gruda\'dan Yanıt

AK Parti Tokat İl Başkanı Polat, Ayşen Gruda'nın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın asılı fotoğraflarının indirilmesi istediğini söyledi. Gruda'dan iddialara yanıt geldi: Ayıp değil mi?

30.03.2016 15:50  Güncelleme: 20:22

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, Ayşen Gruda'nın Tokat'ta bir güldürü programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun asılı fotoğraflarının indirilmesi istediğini söyledi. Polat'ın iddiasına göre; daha sonra fotoğrafların üzerine afiş yapıştırıldı. Ayşen Gruda iddialara yanıt verdi: Ayıp değil mi böyle iftira atmak.

AK PARTİLİ BAŞKAN ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİ

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, "Ayşen Gruda'yı halk iradesine ve liderlerimize yöneltmiş olduğu bu saygısızlıktan ötürü kınıyor, kendisini başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere Tokatlı hemşehrilerimizden özür dilemeye davet ediyorum" dedi.


AYŞEN GRUDA'DAN YANIT: AYIP DEĞİL Mİ?

Bu iddiaların ardındanAyşen Gruda, büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi. Gruda "Neden böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum. Ayıp değil mi böyle iftira atmak. Ben orada sahneye çıktım, insanlarla sohbet ettim. Fotoğrafları ise sahnem bitince gördüm. Orada Atütürk'ün resmi de vardı. Neden böyle bir şey söyleyeyim. Benim makama saygım vardır. O makamda ilk Atatürk vardı. Benim insanların oy verdiği parti ile bir sorunum yok." dedi.


Ayşen Gruda'nın söyleşi sırasında salonda çekilen fotoğrafı

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Erdoğan Fotoğrafının İndirilmesini İstedi' Diyen AK Partili Başkana Gruda'dan Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement