Erguvan Festivali Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Erguvan Festivali Coşkusu Devam Ediyor

Erguvan Festivali Coşkusu Devam Ediyor

Çatalca Belediyesi 14. Erguvan Festivali dördüncü gününde de birbirinden keyifli etkinlikleri halk için düzenlemeye devam etti.

30.08.2013 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dördüncü günün programında çocuklar için duvar boyama şenliği, Ceyhun Yılmaz'la şiir dinletisi ve sokak basketbolu turnuvası vardı.

ÇOCUKLAR DUVARLARI GÖNÜLLERİNCE BOYADI

14. Erguvan Festivali'nin dördüncü gününün ilk etkinliği çocuklar için duvar boyama şenliğiydi. Çok sayıda çocuğun ve onlara eşlik eden velilerin katılımıyla gerçekleşen duvar boyama şenliğinde neşeli anlar yaşandı. Çocuklar İTO Çok Programlı Lisesi'nin bahçe duvarlarını gönüllerince boyadılar. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte çocuklar duvarları renklendirirken günlerine de renk katmış oldular. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'da etkinliğin gerçekleştiği alanı ziyaret ederek miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEYHUN YILMAZLA ŞİİR DİNLETİSİ

Erguvan Festivali'nin dördüncü günü Ceyhun Yılmaz'ın gerçekleştirdiği şiir dinletisi ve sohbetle devam etti. Cumhuriyet Meydanındaki otağ çadırında son derece dostane bir ortamda gerçekleşen sohbete şiirler de eşlik etti. Etkinlik Best FM'den de canlı olarak yayınlandı. Ceyhun Yılmaz'ın söyleşisi ve şiir dinletisi çok sayıda kişi tarafından ilgiyle takip edildi. Çatalca'yı çok beğendiğini ve çok iyi karşılandığını canlı yayında defalarca dile getiren Ceyhun Yılmaz Çatalca'nın sıcakkanlı insanlarına teşekkür etti. Ceyhun Yılmaz keyifli sohbetiyle dinleyicilerini gülümsetirken okuduğu şiirlerle duygu dolu anlar yaşattı. Kendi şiirlerinin yanı sıra saygıdeğer ustalardan Can Yücel ve Cemal Süreyya şiirleri de seslendirdi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da etkinliğe katılanlar arasındaydı. Best Fm'den canlı yayınlanan programın bir bölümüne konuk olan Başkan Cem Kara, Ceyhun Yılmaz'la keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Taraflar arasında karşılıklı şakaların yapıldığı sohbet dinleyenleri neşelendirdi. Programda ayrıca Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği 14. Erguvan Festivali'nden ve Çatalca'nın doğal ve tarihi güzelliklerinden de söz edildi.

Programın sonunda Ceyhun Yılmaz bu sıcak karşılama ve sohbet için Başkan Cem Kara'ya teşekkür etti ve kitaplarını imzalayarak hediye etti. Başkan Cem Kara da davetini kırmayarak festivale konuk olan Ceyhun Yılmaz'a plaket verdi.

SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI BAŞLADI

14. Erguvan Festivali'nin dördüncü gününde sporseverler için sokak basketbolu(streetball) turnuvası da başladı. İto Çok Programlı Lisesi bahçesinde yapılan ve çeşitli yaş gruplarından çok sayıda kişinin takımlar halinde katıldığı turnuvanın ilk tur eleme karşılaşmaları tamamlandı. Turnuva, festivalin beşinci ve altıncı günlerinde de sürecek.

İlk tur maçlarının sona ermesinin ardından alanda hip-hop konseri de gerçekleşti. Turnuvaya katılan gençlerin ilgi gösterdiği konser turnuva boyunca maçların sona ermesinin ardından tekrarlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erguvan Festivali Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement