Eroğlu ve Bayraktar'dan Başkan Bakırcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Eroğlu ve Bayraktar'dan Başkan Bakırcı'ya Ziyaret

Eroğlu ve Bayraktar\'dan Başkan Bakırcı\'ya Ziyaret

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı makamında ziyaret etti.

16.08.2011 19:37

Öğlen saatlerine doğru Rize'ye gelen Bakan Eroğlu ve Bayraktar Rize programının ilk ziyaretini Rize Belediyesine yaptılar. Bakan Eroğlu ve Bayraktar'ı Belediye binası girişinde Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, Garnizon Komutanı J. Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri karşıladı.

Makam ziyaretinde Rize'ye yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar; " Rize son 8 yılda devletimizden güzel hizmetler aldı. Ama bunların yeterli olmadığını görüyoruz. Rize'nin kalkınması, gelişimi güzelleşmesi için bundan sonra da elimizden geleni yapacağız" dedi.

Rize'nin hızla geliştiğini belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; " Rize'de dere ıslahları, taşkın koruma ve katı atık bertaraf tesisleri çok önemlidir. Rize'nin de içinde bulunduğu katı atık tesislerine en kısa zamanda bir çözüm bulacağız. Andon içme suyu ve dere ıslahları içinde ciddi çalışmalar yapacağız. ayrıca Başbakanımızın siz hemşerilerine bir müjdesi var. Rize'ye geldiğinde kendisi sizlere ilan edecektir" dedi.

Bakanların makamı ziyaretlerinden memnun olduğunu dile getiren başkan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı;" İktidarımızın Rize'ye yaptığı yatırımları saymakla bitiremeyiz. Bakanlarımıza dere ıslahları ve taşkınlar hakkında yaşadığımız sıkıntılarımızı ilettik. Rize su taşkınlıklarını en fazla yaşayan illerden biridir. Rize Belediyesi olarak su taşkınlarında yağmur uyarısını aldığımız zaman bütün iş makinelerimizi belli başlı yerlere koyuyoruz ki? Anında müdahale edebilelim. Su taşkınları ve dere ıslah çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eroğlu ve Bayraktar'dan Başkan Bakırcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement