Esenlik Büyük Bir Aile - Son Dakika
Güncel

Esenlik Büyük Bir Aile

Esenlik Büyük Bir Aile

"Boyraz; Esenlik çalışanı tedarikçisi, üreticisi ve müşterileriyle büyük bir ailedir"

27.07.2012 16:08

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen tedarikçi firmalar ile iftar programı Esenlik Dedekorkut Restaurantta yapıldı. Programa Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Münür Özpolat ve Esenlik ile çalışan firma temsilcileri katıldı.

İftar programında konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; "Ramazan ayı rahmetiyle, bereketiyle, merhametiyle her türlü güzelliği ile geldi. Bizi kardeşlik ve paylaşım içerisinde kuşattı, kucakladı. Oruç bize aç kalan insanların halinden anlamayı, kardeşliği, paylaşmanın ne kadar önemli bir kavram olduğunu hatırlattı. Ülkemizde var olan kardeşlik ve dayanışma, bizlerin dimdik ayakta durmasını, aksilikler karşısında direnmemizi sağladı, toplumsal olarak bir uçurumun oluşmasına engel oldu" dedi.

Esenlik olarak büyük bir aile olduklarını belirten Boyraz; "Çalışanı, Tedarikçisi, üreticisi, satıcısı ve müşterileriyle Esenlik büyük bir ailedir. Esenlik şirketinin her geçen gün büyüyen bir yapıda ilerlemesinin en büyük nedeni bu büyük aile ile birbirlerini tamamlayan bir güç olmasıdır. Esenlik gelişerek, büyüyerek yoluna devam ediyor. Bunun da en büyük nedeni aramızdaki kardeşlik, dayanışma, bütünlük, tamamlayıcı rol ve birbirimize verdiğimiz güç ve destek olmuştur" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenlik Büyük Bir Aile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement