Esentepe Koleji Öğretmenlerine ve Öğrencilerine Seminer Verildi - Son Dakika
Güncel

Esentepe Koleji Öğretmenlerine ve Öğrencilerine Seminer Verildi

Esentepe Koleji Öğretmenlerine ve Öğrencilerine Seminer Verildi

Öğretmen ve Öğrencilerin katıldığı iki ayrı seminerde,"Hedef Belirleme ve Sonuç Alma" konulu seminer verdi.

02.10.2013 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Özel Esentepe Kolejinin, Öğretmenlerine ve Öğrencilerine organize ettiği eğitim başarısını artırmak amacıyla düzenlenen seminerde Konuşmacı Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, konuk oldu.

Öğretmen ve Öğrencilerin katıldığı iki ayrı seminerde,"Hedef Belirleme ve Sonuç Alma" konulu seminer verdi.

Seminer ilk önce öğretmenlere verildi. Konuşmacı Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, "Etkili İletişim ve Koçluk Sanatı" konusunda seminer verirken, seminerde etkili iletişim, kişilik çeşitleri, liderlik, ekip çalışması ve planlı çalışma konularında bilgi paylaşımında bulunuldu. Seminere katılan öğretmenler seminer içerisinde not aldıkları soru başlıklarını SAYGIN, hocayla paylaştılar.Seminerden memnun olan öğretmenler okul yönetimine teşekkür etti.

Seansın ikinci bölümünde; Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, Esentepe Koleji öğrencilerine seminer verdi. Öğrencilerden seminere ilgi oldukça yoğundu. "Hayatta en çok nerde yanlış yapıyoruz?" sorusuna düşünmeden ve hızlıca verilen cevapları gösteren Saygın, düşünmenin önemine dair pratik gösterilerle öğrencileri büyüledi. Oğuz Saygın, öğrencilere, hayatta hedef belirlemenin çok önemli olduğunu anlattı ve bu kapsamda, erken yaşlarda belirlenen hedeflerin bizi sonuca ulaştırmada başarı sağlayabileceğini ifade etti.

"Bir şeyi çok istiyorsanız, kendinizi o yönde geliştiriyorsanız o zaman başarıya ulaşabilirsiniz" diyerek önemli olanın hedef belirlemek olduğunu ifade etti. Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla program eğlenceli bir şekilde sürdü. Öğretmenleri de program sonunda sahneye davet eden Saygın, birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Konya Özel Esentepe Koleji Müdürü Mualla Çağır,Seminer sonunda yaptığı konuşmasında "Bizler eğitim toplumunun içinde hep beraber yaşıyor ve birbirimizden mutlak suretle etkileşiyoruz, birbirimizle fikir alış verişinde tavır ve davranış iletişimi içerisinde bulunuyor ve belirli bir süre sonra durağan hale gelmeye başlıyoruz. İşte bunları zaman zaman ortadan kaldırmak, üzerimizdeki bilgi anlamındaki eksiklikleri, aksaklıkları gidermek adına da bu konuda profesyonel olan, çok kıymetli çalışmaları bulunan hocamızdan yararlanmaya ve istifade etmeye çalışıyoruz. İşte bugün çok kıymetli hocamız Oğuz SAYGIN, beyi burada ağırlamış olmaktan ve bu faaliyetleri yürütmüş olduğundan çok mutlu olduğumu ifade ediyor kendilerine kurumum ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esentepe Koleji Öğretmenlerine ve Öğrencilerine Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement