Esev'den Sazlı Sözlü Kapanış - Son Dakika
Güncel

Esev'den Sazlı Sözlü Kapanış

Esev\'den Sazlı Sözlü Kapanış

Esenler Belediyesi Sanat Evi öğrenci ve öğretmenleri, 2015-2016 eğitim öğretim yarıyılını şarkı ve türkülerle dolu bir geceyle kapattı.

23.01.2016 14:10  Güncelleme: 14:11

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) öğrenci ve öğretmenleri, 2015-2016 eğitim öğretim yarıyılı kapanış programı kapsamında çeşitli gösteriler sergiledi. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, ESEV Genel Koordinatörü Abdülbaki Kömür, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

ESEV KOROSU'NDAN ŞARKILAR

Program, ESEV kursiyerlerinin kemençe ve gitar eşliğinde söyledikleri Karadeniz türküleriyle başladı. Pir Sultan Abdal ve Aşık Veysel'in de türküleriyle anıldığı gecede sanatçı Ömer Çelik şefliğindeki ESEV Korosu da, Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerini seslendirdi. Ömer Çelik daha sonra tek başına sahne alarak Türk Halk Müziği'nin sevilen türkülerini Esenlerliler için seslendirdi. Gecede Atilla İlhan'ın "Ben Sana Mecburum" adlı şiirini de ESEV öğrencisi genç, davetliler için okudu.

MAZLUM ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLEDİ

Esenler'den Türk Sanat Müziği'ne bir yorum da solist Feyyaz Akbay getirdi. Akbay'ın seslendirdiği şarkılara dinleyenler de eşlik etti. Gecede ESEV Genel Koordinatörü Abdülbaki Kömür, dünya üzerindeki tüm mazlum çocuklar için bestelediği "Kalbimin Çocuk Yanı" adlı şarkısını seslendirdi. Programda ESEV kursiyeri bir öğrenci de tek kişilik gösterisiyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Gece, sanatçı Rafet Topal'ın seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esev'den Sazlı Sözlü Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement