Eşinden boşanan öğretmenin cinneti - - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Eşinden boşanan öğretmenin cinneti -

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Eşinden boşanan öğretmenin cinneti -

Kozan ilçesinde boşandığı eşinin oturduğu evin kapısını patlayıcıyla açmaya çalıştığı öne sürülen öğretmen, kapı önünde ölmüş halde bulundu.

Kozan ilçesinde boşandığı eşinin oturduğu evin kapısını patlayıcıyla açmaya çalıştığı öne sürülen öğretmen, kapı önünde ölmüş halde bulundu.

Karacaoğlan Mahallesi Hasan Basri Demirci Bulvarı'nda bir apartmanın üçüncü katından 2 kez patlama sesi duyan vatandaşlar, polise haber verdi. Binaya giren polis ekipleri, üçüncü kattaki koridorda, yanında tüfek bulunan ve yüzünden yaralanmış bir kişiyi yerde yatarken gördü.

Çelik yelek giyen ekiplerin yakından incelediği kişinin, Ağlıboğaz İlkokulu'nda öğretmenlik yapan ve Saimbeyli ilçesine tayin edilen Hamit Memiş (48) olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Memiş'in öğretmen olan ve bir süre önce boşandığı eşi Ş.Y. ile 4 çocuğu, itfaiye merdiveni yardımıyla evin balkonundan indirilerek, Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olay yerine çağrılan bomba imha ekibi, binada inceleme yapıyor.

-1 ölü

Kaynak: AA